Madison Flutherly Admin
Liczba postów : 73 Wiek : 28 Skąd : Cragg Vale, Anglia
| Temat: Pytania i propozycje Nie Sty 18, 2015 7:22 pm | |
| Masz jakieś propozycje na urozmaicenie forum? Może po prostu masz jakieś pytania? Wszystko to możesz załatwić w tym temacie. | |
|
Rafael Gabriel Royce Moderator
Orientacja : To make biggest life joy, once a girl and once a boy. Liczba postów : 29 Wiek : 31 Skąd : Z bajki.
| Temat: Re: Pytania i propozycje Wto Lut 10, 2015 8:05 pm | |
| No ja chcę robić opisy miejsc i chcę za to dropy dostawać :/ XD Możemy zrobić nabijanie pinionżków za posty. | |
|
Winter Richardson Admin
Liczba postów : 37 Wiek : 29 Skąd : prywatna wyspa tatuśka, Lux Cay (Bahamy)
| Temat: Re: Pytania i propozycje Wto Lut 10, 2015 8:22 pm | |
| teraz dropsy to są bardziej te nasze umiejętności w kartotekach, za które już niedługo wprowadzony będzie system "przywilejów" ale użytkownik za opisy i coś tam jeszcze też mógłby dostawać punkt dla (wybranej ze swoich) postaci. o tym pomyślimy jeśli chodzi o te pieniądze to bardzo dobry pomysł, planowany już zresztą, dlatego pewnie zostanie również wcielony w życie. obgadamy jeszcze szczegóły. | |
|
Cecilia Nightshade
Orientacja : hetero Liczba postów : 16 Wiek : 28 Skąd : Londyn
| Temat: Re: Pytania i propozycje Wto Lut 10, 2015 8:24 pm | |
| Ja bym proponowała zwiększenie ilości znaków w podpisie, bo jak ktoś chce się pobawić ramkami i dorzucić jakiś tekst to nie ma szans, żeby się zmieścił :C | |
|
Terence Cougrow
Orientacja : hetero Liczba postów : 40 Wiek : 28 Skąd : New Haven, Connecticut, USA
| Temat: Re: Pytania i propozycje Wto Lut 10, 2015 8:37 pm | |
| ^Popieram pomysł, bo często właśnie kod jest dłuższy i od razu nie chce się dodać, bo za długi i dupa, trzeba nowy podpis robić i jakiś skromniejszy. | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Pytania i propozycje | |
| |
|